Accelerant la Bioeconomia Circular a Catalunya per a un Futur Sostenible

BioBoost és un projecte que té com a finalitat accelerar la realització de projectes empresarials dins del camp de la bioeconomia. Aquest projecte compta amb diversos socis, incloent-hi Verónica Kutchinow de Simbiosy i Sergi Chimenos i Xavier Foz de Roca Junyent Advocats, a qui Francesc Reguant, director de l’Observatori d’Economia Agroalimentaria del Col·legi d’Economistes, va fer una entrevista el passat 22 de maig .
Segons la Verónica, BioBoost actua com a facilitador i ofereix serveis d’innovació estratègica per identificar oportunitats de negoci dins del camp de la bioeconomia. L’objectiu és reduir els riscos associats a les inversions i agilitzar el procés d’execució dels projectes, evitant possibles abandonaments. Els possibles clients de BioBoost inclouen empreses agroindustrials, grups d’inversió i empreses energètiques.
D’altra banda, en Sergi Chimenos de Roca Junyent Advocats destaca que la seva tasca dins de BioBoost consisteix a catalogar els projectes empresarials estratègics per proporcionar respostes i propostes de millora en els processos d’implementació. A més, treballen en establir una comunicació propera amb els reguladors per alleujar els requisits normatius que puguin ser excessivament restrictius, fent possible el desenvolupament dels projectes.

Podeu veure l’article complet a aquí

Butlletí

Subscriviu-vos al nostre butlletí per estar al dia amb les últimes novetats i informació!