Consorci,

un equip multidisciplinari format per quatre empreses catalanes coneixedores del territori i del sector de la bioeconomia

Inveniam Group és una empresa de consultoria que ofereix suport estratègic per a la transferència de tecnologia i de consultoria financera corporativa, donant suport a empreses i desenvolupadors tecnològics dels sectors de Ciències de la Vida i Sostenibilitat de Recursos. Els serveis de Inveniam Group cobreixen les diferents necessitats de les empreses i institucions a través del seu camí de desenvolupament i creixement. El Grup Inveniam dóna suport al desenvolupament de les fases inicials i de creixement, trobant els socis adequats i estructurant col·laboracions d’èxit, on el coneixement del mercat i l’experiència són factors clau del succés. Els serveis inclouen assessorament financer, consultoria estratègica i suport de finançament públic i privat.

Constituïda el 1996, RocaJunyent és una de les primeres firmes d’advocats espanyoles i compta amb oficines a Madrid, Barcelona i Girona, així com despatxos associats a Tarragona, Lleida, Palma de Mallorca, Màlaga, Sevilla, Bilbao, Badajoz, Burgos i Valladolid.
Ofereix assessorament en totes les àrees del Dret, destacant especialment en les de Dret públic, mercantil, bancari i financer, processal i fiscal, i en particular en energia i medi ambient.
El despatx compta amb una destacada reputació internacional, la qual cosa li ha permès ser reconegut per les més prestigioses publicacions legals, com ara Chambers, The Legal 500 i Leader’s League. A més està entre els 10 principals despatxos nacionals a Espanya segons el diari Expansión i ha estat triat com a assessor de referència per a startups, per Start-up Real.

Aeris Tecnologies Ambientals S.L és una spin-off de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) fundada en 2009 que s’ha especialitzat en el disseny, la implementació i l’operació de plantes de base biològica per a la descontaminació d’efluents contaminats i el seu aprofitament energètic. Particularment, AERIS compta amb una gran experiència en el disseny i construcció de plantes altament automatitzades a escala de laboratori i pilot per a la recerca mediambiental. Aquesta experiència s’ha focalitzat principalment cap a les tecnologies de base biològica per al tractament d’aigües residuals, d’efluents gasosos i de residus sòlids (com per exemple, per a l’extracció i recuperació de materials valuosos o la producció d’energia). Una altra de les principals àrees de negoci d’AERIS és l’optimització de la depuració biològica i/o fisc-química de corrents líquides domèstiques i industrials que contenen nutrients, DQO i/o compostos recalcitrants. En aquest camp s’han dut a terme nombrosos projectes de R+D i de implementació tecnològica a escala real en els darrers anys, principalment al sector paperer, tèxtil i alimentari. Des de l’any 2015, AERIS té el segell de PIME Innovadora concedit pel Ministeri d’Economia i Competitivitat d’Espanya, com a prova del seu profund compromís amb la recerca.

Símbiosy és una consultoria especialitzada en simbiosis agro-industrial, com a eina d’aplicació dels principis de l’economia circular. Som experts en el disseny i implementació d’estratègies d’economia circular en el teixit productiu del territori.
Analitzem l’ecosistema agro-industrial mapejant els fluxos de materials, aigua i energia, i ajudant a les empreses a identificar sinèrgies i models de negoci col.laboratius entre elles. Facilitem la implementació d’aquests projectes, ajudant a les empreses i al territori a caminar cap a la sostenibilitat sempre des d’un enfoc ecosistèmic.

Comitè Assessor Extern

Panel format per membres experts que representen l’àmbit territorial del projecte BioBoost. La seva finalitat serà revisar, fer recomanacions tècniques i oferir orientació i suport a qualsevol tema d’interès per al consorci.

  • Teresa Botargues (Diputació de Lleida)
  • Jaume Sió (Departament d’Acció Climàtica de la Generalitat de Catalunya)
  • Javier Lafuente (Universitat Autònoma de Barcelona)
  • Pablo de Muler (Suma Capital)
  • Víctor Falguera (AKIS International)

Butlletí

Subscriviu-vos al nostre butlletí per estar al dia amb les últimes novetats i informació!