Bioboost participarà al Fòrum Mundial d’Economia Circular 2024 a Brussel·les 

Bioboost es prepara per participar en el Fòrum Mundial d’Economia Circular 2024 (WCEF2024), que tindrà lloc del 15 al 18 d’abril a Brussel·les. Aquest esdeveniment, reconegut com la principal trobada mundial pels pensadors, impulsors i líders de l’economia circular, reunirà les solucions circulars més impactants d’arreu del món. El WCEF2024 es desenvoluparà al Centre de Convencions THE SQUARE. 

Bioboost es suma a aquesta iniciativa global per compartir els seus èxits i col·laborar en la cerca de solucions sostenibles per al futur. Amb la seva experiència en la promoció de la bioeconomia, Bioboost jugarà un paper clau en aquesta plataforma internacional, contribuint al debat sobre la transició cap a un món més sostenible i respectuós amb el medi ambient. 

El 18 d’abril, el projecte Bioboost també participarà en un esdeveniment en el marc del WCEF2024. Aquest esdeveniment inclourà la 6a taula rodona de l’OCDE sobre l’Economia Circular a les Ciutats i Regions, així com discussions interactives sobre com aconseguir el finançament adequat. Aquestes sessions connectaran ciutats, regions i socis amb interessos similars per intercanviar experiències i lliçons apreses en el camí cap a una economia circular. A més, es presentaran les principals activitats de suport i assessorament que s’ofereixen en el marc del CCRI, incloent-hi, entre d’altres, la iniciativa Circular City Centre (C3) del Banc Europeu d’Inversions (BEI). També es proposarà una sessió de matchmaking perquè els representants de les ciutats i regions puguin establir contactes amb possibles socis i inversors. 

Butlletí

Subscriviu-vos al nostre butlletí per estar al dia amb les últimes novetats i informació!