Formem part del Parc AgroBioTech de Lleida

L’Acceleradora de la Bioeconomia del projecte BioBoost, ubicada al Parc AgroBioTech de Lleida, va ser inaugurada el passat 20 de juny, assolint una fita important en el desenvolupament del projecte. Mitjançant aquesta col·laboració, BioBoost s’integra en l’ecosistema empresarial de l’àmbit de la bioeconomia i estableix connexions amb projectes rellevants com el BioHubCat, promogut per la Generalitat de Catalunya, que busca impulsar la revalorització dels recursos biològics renovables i promoure la transformació tecnològica en aquest camp.

Durant l’acte d’inauguració, es va celebrar una jornada en la qual destacats experts en bioeconomia van compartir les seves idees i conclusions clau. Es van presentar projectes europeus innovadors com Life Biorefformed, Hoop, Resource i BioeconomyVentures, que estan treballant activament en el camp de la bioeconomia. Els temes més destacats van ser la importància de canviar les regles del joc per facilitar els processos administratius i incentivar els mercats, la importància d’una bona comunicació i mesurar l’impacte sistèmic que els projectes tenen en el territori.

Amb l’establiment de l’Acceleradora al Parc AgroBioTech de Lleida i la participació en el BioHubCat, BioBoost es posiciona per a liderar i impulsar el creixement de la bioeconomia a Catalunya. A través d’aquesta iniciativa, treballarem junts amb altres projectes de bioeconomia, superant barreres i fomentant el desenvolupament sostenible en aquest àmbit.

Volem expressar el nostre agraïment als participants i col·laboradors que van contribuir a fer possible aquesta enriquidora experiència. Amb aquesta nova etapa, estem compromesos a continuar impulsant el creixement i el desenvolupament de la bioeconomia a Catalunya.

Butlletí

Subscriviu-vos al nostre butlletí per estar al dia amb les últimes novetats i informació!