Assamblea General

El projecte BioBoost es prepara per a la seva tercera Assamblea General, que tindrà lloc el pròxim 25 de juliol al Parc AgroBioTech. En aquesta ocasió, es reuniran tant els membres del consorci del projecte com el Comitè Estratègic, amb l’objectiu de compartir els avenços aconseguits fins ara i establir els propers passos a seguir.

La presència del Comitè Estratègic en l’Assamblea General del projecte BioBoost és fonamental per a enriquir les discussions, aportar una perspectiva diversa i garantir una presa de decisions informades per a impulsar el creixement de la bioeconomia. La seva experiència i coneixement contribueixen a establir les bases per als pròxims passos del projecte, assegurant un futur sostenible i prometedor en aquest àmbit.

Des de l’inici del projecte BioBoost el juny de 2022, s’ha treballat intensament per a assolir els objectius establerts. Aquesta Assamblea General representa una oportunitat per a fer una revisió conjunta de les tasques dutes a terme i celebrar els èxits assolits fins ara. A més, serà un moment per a compartir les lliçons apreses durant aquesta primera etapa i debatre sobre els reptes que s’apropen, com ara la selecció dels pròxims “BioBoosters”.

Butlletí

Subscriviu-vos al nostre butlletí per estar al dia amb les últimes novetats i informació!