Bioboost en el 2n Congrés BIT Lleida: connectant amb líders de la bioeconomia

El passat 28 i 29 de setembre, l’equip de Bioboost va tenir l’oportunitat d’assistir i participar activament en el 2n Congrés sobre Bioeconomia, Innovació i Tecnologia (BIT) 2023 Edició Lleida, un esdeveniment que va convergir professionals i empreses dedicades a la bioeconomia, especialment centrades en els temes de proteïna alternativa i valorització forestal. Bioboost no només va ser un patrocinador d’aquest esdeveniment, sinó que també va presentar el seu projecte amb l’objectiu de fomentar la col·laboració i la innovació a la bioeconomia catalana.

Aquest congrés va ser un espai on els participants van poder compartir coneixements, establir connexions i explorar noves oportunitats de col·laboració. Bioboost va aprofitar aquesta plataforma per aprofundir en els seus serveis com a acceleradora i presentar els seus casos d’èxit més recents. L’objectiu era connectar amb altres professionals del sector i posar en comú idees innovadores que puguin contribuir al creixement i la innovació en la bioeconomia catalana.

L’equip de Bioboost va convidar a tots els participants a visitar el seu estand, on es va oferir més informació sobre el projecte i es van explorar les possibilitats de col·laboració. Va ser una oportunitat perfecta per discutir com treballar plegats per aconseguir un futur més sostenible i fer progressos significatius en els camps de la proteïna alternativa i la valorització forestal.

Butlletí

Subscriviu-vos al nostre butlletí per estar al dia amb les últimes novetats i informació!