Presentació del projecte BioBoost al 1r Congrés BIT 2022

El Congrés BIT (Bioeconomia, Innovació i Tecnologia), organitzat pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, Fira de Lleida i l’Ajuntament de Vic, amb el suport de la Diputació de Lleida i l’Ajuntament de Lleida, és el principal punt de trobada de les empreses, start-ups i centres de recerca que lideren el present i el futur de la bioeconomia a Catalunya.

L’esdeveniment, de celebració anual a Lleida i Vic, pretén esdevenir un espai d’impuls a la transformació del sector primari i agroindustrial, amb la promoció de models de negoci i adopcions tecnològiques que incentivin la producció local i el consum de bioproductes i bioenergia. L’objectiu és aportar solucions a la necessària descarbonització de l’economia a nivell global, i revitalitzar i fer més competitiva l’economia rural.

Al congrés hi han participat una cinquantena de ponents, compartint experiències entorn de la bioeconomia en diferents sessions temàtiques, taules rodones, tallers i ponències. Entre ells, Anna Lluís, CEO de Símbiosy, ha donat a conèixer el projecte BioBoost, fet que permetrà ampliar la xarxa de contactes al voltant d’aquesta iniciativa.

Butlletí

Subscriviu-vos al nostre butlletí per estar al dia amb les últimes novetats i informació!